TOP25SARIKANTARON YÜKSEK KAN ŞEKERİNİ DÜŞÜREN KÜR - TOP 25 SARI KANTARON

YÜKSEK KAN ŞEKERİNİ DÜŞÜREN KÜR

Yüksek Kan Şekerini Düşürme Kürü 

Ne kadar dikkat etseniz de bir diyabet hastası olarak ipin ucunu kaçırdığınız, kendinizi kontrol edemeyerek önünüze gelen her şeyi yediğiniz zamanlar olmuştur. Bunun sonucunda da kan şekeriniz oldukça yükselir. 

İşte yükselen açlık ve tokluk kan şekerinizi düşürmek için zeytin yaprağı ve tarçın çayı bulunmaz bir fırsattır.

Ben yaklaşık on yıldır diyabet hastasıyım. Bir gün bir internet sitesinde zeytin yaprağı ve tarçın çayının şekeri düşürüp kontrol altına aldığını okuduğumda doğal olarak inanmamıştım. Çünkü çok zeytin yiyen biriyim. Ama zeytinin kan şekerim üzerinde düşürücü bir etkisi olmamıştı. Daha önce tarçını da denemiştim ama o da şekerimi düşürmemişti. Bu yüzden tarçın ve zeytin yaprağı çayının da yaramayacağını düşündüm.

Ama çayı içmeye başladığım hafta kan şekerimin 140-150'lerden 120'lere düştüğünü gördüm. Tokluk şekerim ise 250-300 arasındayken 150-200 arasında çıkmaya başladı. 

Aşağıdaki kürü uygulayarak siz de şekerinizi kontrol altına alın. Ama bu kür her şeyi yiyebileceğiniz anlamına gelmez. Özellikle ekmekten ve şekerli gıdalardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Tarçın ve zeytin yaprağı tansiyonu düşürür. Bu yüzden tansiyonu düşük olanların dikkatli olmaları gerekir.



Tip II Diyabet İçin Yüksek Şekeri Düşürme Kürü

Dikkat:

-Tedaviniz için önce doktora gidin.

-Şifalı bitkiler ve yağlar doktorunuzun verdiği ilaçlarla etkileşime girerek tedavinizi olumsuz etkileyebilir.

-Uygulayacağınız bitkisel ya da alternatif tedaviler hususunda mutlaka doktorunuzu bilgilendirin.

-Buradaki bitkisel tedaviler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Bu tedavilerden birini uygulamak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.


Bir su bardağı suyu  kaynattıktan sonra ocağın altını kapatın. İçine 10 tane kuru zeytin yaprağı ve bir tane kabuk tarçın koyup 10 dakika demleyin. Bu çayı sabah-akşam birer bardak aç karnına için. Sabırlı olun ve tedavinizi şekeriniz düzene girene kadar devam ettirin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar