TOP25SARIKANTARON ASTIMIN VE ALERJİK ASTIMIN BİTKİSEL TEDAVİSİ - TOP 25 SARI KANTARON

ASTIMIN VE ALERJİK ASTIMIN BİTKİSEL TEDAVİSİ

astımın tedavisi

Astım ve Alerjik Astım

Yüksek oranda kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, barındırdığı vitamin, protein ve mineral sayesinde, hücrelerin yenilenmesini sağlar. Zeytinyağı da, son derece şifalı bir besindir. Ancak kuru incir ve zeytinyağını karıştırıp kür yaparsanız, şifasının katlandığını göreceksiniz. 
Kuzenim de yıllardır çektiği kronik astımdan bu kürü uygulayarak kurtuldu. Az bir maliyetle kurtulacağınız bu hastalık için size gereken tek şey sabretmek. Çünkü bu kürün süresi 6 ay.



Astım ve Alerjik Astımın Bitkisel Tedavisi

Hem astım hem de alerjik astım için aşağıdaki 2 kürü de birlikte uygulayın. “Kuru İncir Kürünü” sabah, “Keçiboynuzu Kürünü” de akşam uygulayın.

1- Keçiboynuzu Kürü

Keçiboynuzu bronşlarınızı genişletir ve astım ataklarınızı azaltır. Balgamınızı rahatça çıkarmanızı sağlar. Bu etkisini kısa zamanda göstermeye başlar.

Orta büyüklükteki 5 tane keçiboynuzunu önce soğuk su altında yıkayın. Daha sonra bunları 3-4 parçaya bölerek kaynamakta olan 2 su bardağı suyun içine atın. Hafif ateşte 8 – 10 dakika kaynatın. Daha sonra suyunu süzün ve gece yatmadan önce aç karnına bir su bardağı için. (Kalanını buzdolabına koyup ertesi gün içebilirsiniz.) Bu kürü 1,5-2 ay uygulayın.

Keçiboynuzu çayı şekerli gibi gözükse de keçiboynuzunun içeriğinde şeker bulunmaz. Yukarıdaki ölçeğe göre yaptığınız bu çay kilo aldırmaz. 



2- Kuru İncir ve Zeytinyağı Kürü

(İbn-i Sina'ya ait bir kürdür.) Bir tabağın içine bir çay bardağı sızma zeytinyağı dökün. 4'er parçaya ayırdığınız 2 kuru inciri, kesilmiş yerleri zeytinyağına temas edecek şekilde tabağa yerleştirin. 

Sabah kahvaltıdan bir saat önce bu incirleri yiyin. (Tabaktaki zeytinyağı içilmeyecek.)

Her akşam aynı tabağa, aynı şekilde incirleri keserek tabağa yerleştirin. Zeytin yağı eksildikçe ilave etmeyi unutmayın. 

6 ay boyunca ara vermeden her gün bu kürü uygulayın. Sağlığınıza tamamen kavuştuğunuzu göreceksiniz.

Zeytinyağının mutlaka doğal olmasına özen gösterin.

  

Yorum Gönder

0 Yorumlar